KÜTAHYA / MERKEZ - Nene Hatun Anaokulu

Nis

LALELER SINIFI ÖĞRENCİLERİ 7-10 NİSAN POLİS HAFTASI ETKİNLİKLERİNİ YAPTILAR.

Nis

LALELER SINIFI ÖĞRENÇİLERİ KODLAMAYI  TAM ÖĞRENEBİLMEK İÇİN FARKLI ÇALIŞMALARDA YAPARAK KAVRAMAYA ÇALIŞTILAR.

Nis

OKULUMUZUN TAM GÜN ÖĞRENCİLERİ AKIL VE ZEKA OYUNLARI DERSİNDE BU GÜNE KADAR ÖĞRENDİKLERİ OYUNLARI TEKRAR ETTİLER.

Mrt

LALELER SINIFI CAHİT ARF'IN KİM OLDUĞUNU ÖĞRENDİLER BİLİMSEL ÇALIŞMASINI ÖĞRENDİLER .ARTIRMA VE EKSİLTME ÇALIŞMALARI YAPARAK MATEMATİĞE GİRİŞ YAPTILAR.

Mrt

Laleler sınıfı kütüphaneler haftasında önce okulunun kütüphanesini ziyaret etti ,daha sonra ilimizdeki 100. yıl halk kütüphanesine gitti ,üyeliği bulunan çocuklarımızın kitap değişimini yaptık ,kütüphanede oturup çocuk kitapları inceledik,kütüphane kavramını yerinde öğrendik.

Mrt

Çalışkan arılar sınıfı yaşlılar haftasında dede nine maskesi hazırlayıp bir bayram günü draması yaptılar kimi dede oldu kimi nine kimi torun...torunlar dedenin ninenin ellerini öpüp bayramlaştılar.

Mrt

Çalışkan Arılar sınıfı dünya su gününde suyun önemini öğrendi ve su arıtma deneyini uyguladı.

Mrt

Renkleri öğrenmek oyunlarla daha eğlenceli hale geldi.

Mrt

Ramazanın ilk gününde tatlılar şirinlerden. Aile katılımıyla güllaç yaptık.